Corstjens Verzekeringen

Kantoor Corstjens is al jarenlang een vaste waarde in het verzekeringslandschap. Gegroeid vanuit het makelaarskantoor van oprichter René Corstjens zijn wij steeds blijven groeien tot de professionele organisatie die we nu zijn.

Hoe onderscheiden we ons?

Wij werken aan het opbouwen van een langetermijn relatie met onze klanten. Waarin wij continu onze meerwaarde willen blijven bewijzen. Wij zoeken actief naar oplossingen voor uw moeilijkste verzekerings- en bankvraagstukken. Hiervoor werken wij vanuit een enorm netwerk van "kenners", zowel bij onze partnermaatschappijen, als bij notarissen, juridische diensten en andere.

 

Verzekeringen Corstjens

Ons verzekeringsteam bestaat uit specialisten in 2 domeinen:

Verzekeringen voor particulieren

Voor u en uw gezin zijn wij de verzekeringspartner bij uitstek. Wij kennen uw dossier en kunnen permanent bijsturen. Onze belangrijkste functie is ervoor te zorgen, dat u zich geen zorgen dient te maken. Hebt u toch eens een schadegeval, dan zullen wij uw belangen verdedigen. Wij volgen het hele proces van aangifte tot uitbetaling op de voet op.

Verzekeringen voor professionelen

Al meer dan 35 jaar helpen wij bedrijven verder uit bijna elke sector. Ons belangrijkste doel is om onze bedrijfsklanten te helpen hun risico te beheren. Dit doen we door voor hen een verzekeringsportefeuille samen te stellen die perfect aansluit bij hun behoeften. Om de veranderende elementen binnen ons vakgebied het hoofd te bieden zorgen wij ervoor dat we onszelf permanent blijven heruitvinden. Wij werken hiervoor vanuit een doorgedreven specialisatie, en scholen ons continu bij.

Zakenkantoor Corstjens - Fintro Bank

Naast onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken wij ook als zelfstandig bankagent. Wij gaan ver, maar blijven dichtbij voor al onze klanten. Hiervoor werken wij met zakenkantoor Corstjens onder de merknaam Fintro, een entiteit van de groep BNP Paribas Fortis. Via deze link komt u op de Fintro website waar u meer informatie vindt over onze bancaire diensten.

Neem contact op

Adres:
Diestseweg, 38 - 2440 Geel

Telefoon:
014/58.86.15

E-mail:
info@corstjensnv.be

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.       Verdergaan