Veilig verzekerd, voor het leven

Overname

peter callantVerzekeringsgroep Callant neemt Corstjens Verzekeringen uit Geel over en versterkt zo haar positie in de Kempen

De verzekeringsgroep van Peter Callant neemt Corstjens Verzekeringen in Geel over, de 22ste overname ondertussen in haar 32-jarig bestaan. Vanaf 20 december 2023 zullen de diensten van Callant worden aangeboden vanuit het huidige kantoor van Corstjens, vlakbij de markt van Geel. ‘Onze waarden en onze klantgerichte visie zijn zo gelijklopend dat deze overname voor ons een logische stap is in onze groeistrategie’, zegt Peter Callant.

Al meer dan 35 jaar richt Corstjens Verzekeringen zich op particulieren en bedrijven uit bijna elke sector. Net zoals Callant kan ook Corstjens buigen op een groot netwerk dankzij een rijke traditie en een waarden-gedreven aanpak. Dit maakt de overname door Callant Verzekeringen – een groei- en familiebedrijf dat zorgt voor meer verbondenheid met medewerkers en klanten – bijna logisch.

Met de totale overname door verzekeringsgroep Callant heeft Corstjens duidelijk gekozen om trouw te blijven aan de waarden en een familiebedrijf te zijn én te blijven. “Om verder te blijven inspelen op de behoeften van onze klanten en de veranderende elementen binnen ons vakgebied vonden we met Callant Insurance & Financial Advice de perfecte gangmaker om onze klanten in de toekomst een nog betere service te geven voor het beheer van hun risico’s”, zegt Tom Corstjens, die aan boord blijft bij de groep Callant.

“De verzekeringssector wordt complexer (compliance, GDPR, cyberveiligheid,…) en vraagt ook meer specifieke expertise en specialisatie”, vult Peter Callant aan. “Dankzij onze digitale tools kan er bovendien veel efficiënter gewerkt worden bij de verwerking van dossiers. Dit alles om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Eén kantoor

Naast de waarden, zit men bij Corstjens Verzekeringen ook op het vlak van strategie en aanpak op dezelfde lijn met Callant Verzekeringen. De processen zullen nu precies op mekaar worden afgestemd. “We hebben een klantgerichte visie die opvallend sterk overeenkomt”, zegt Peter Callant. “Tom Corstjens en zijn medewerkers die mee de overstap maken, geloven in de strategie van Callant en zijn bereid voluit te gaan om samen met ons bestaande team in Geel, Callant Kempen nog verder uit te bouwen.”

Na de samensmelting van Corstjens Verzekeringen en het bestaand kantoor Callant Kempen wordt het belang en de impact van Callant in de Kempische regio nóg groter. “Deze overname betekent ook dat we vanaf 1 januari 2024 zullen verhuizen naar het kantoor van Corstjens Verzekeringen dat mee wordt overgenomen”, zegt Callant. “Een energieneutraal kantoor op 100 meter van de markt in Geel voorzien van zonnepanelen, ruime parking voor klanten en medewerkers én een mooie ontvangstruimte waar klanten van harte welkom zijn. We zullen er ook geregeld infoavonden organiseren, zoals onze inspirerende avonden exclusief voor CEO’s, CFO’s en/of HR-managers.”

22ste overname

De overname van Corstjens Verzekeringen uit Geel past in het strategisch vijfjarenplan waarmee verzekeringsmakelaar Callant zich verder wil richten op grote en middelgrote ondernemingen, onder meer door een uitbreiding van haar activiteiten in de Kempen. Voor Callant – dat ook kantoren heeft in Oostkamp en Antwerpen – is de overname van Corstjens de 22ste in haar 32 jarig bestaan.

In haar groeiproces blijft Callant trouw aan de missie waarmee ze al jaren haar klanten bedient: als betrokken makelaar de klant levenslang én 360° ontzorgen, op elk vlak. Met deze en toekomstige overnames verstevigt Callant zijn positie in de top 10 van Belgische makelaars.

Lees ook via:

Over Corstjens Verzekeringen

Om uw dossier optimaal te kunnen beheren werken wij met een team van specialisten. Elk van hen met een algemene kennis op vlak van verzekeringen, maar vooral een doorgedreven kennis in zijn specialisatie. Vanuit die optiek zorgen wij uiteraard voor voldoende terugkoppeling naar uw dossierbeheerder, zodat die steeds op de hoogte blijft van de stand van zaken in uw verzekeringsportefeuille.

Onze aanpak?

U kan voor kantoor Corstjens kiezen op twee manieren. Voor een specifieke verzekeringsbehoefte, of in een volledige relatie. In het laatste geval beheren wij uw volledige dossier. En kan u voor al uw verzekeringsvragen terecht bij uw vaste contactpersoon. Dit heeft uiteraard als voordeel dat wij steeds 100% op de hoogte zijn van uw wensen. Wanneer wij op deze manier samenwerken, hebben wij het beste overzicht over alle risico's die u wil afdekken. Hierbij komt nog dat we u zo ook op elk moment de meest competitieve tarieven kunnen bieden.

U hebt een specifieke verzekeringsbehoefte? U wil op uw beide oren slapen?

Kennis van uw hele dossier

  • Wij passen onze service aan uw behoeftes en verlangens aan.

  • U heeft een vaste contactpersoon die op de hoogte is van uw verzekeringsdossier

  • U bent passend verzekerd, in elke fase van uw leven

Beste voorstel / beste prijs

  • Prijs is belangrijk, maar ook wat u wil verzekeren is van belang

  • Kennis van de markt om uw verzekeringsbehoefte goed in te vullen

Uw partner bij schade

  • Wij verdedigen uw belangen bij een schadegeval

  • Het hele proces van aangifte wordt door ons op de voet gevolgd

In tijden van nood...

U hebt een schadegeval? Brengt eerst uzelf en anderen rondom u in veiligheid. Verwittig eventueel de hulpdiensten bij lichamelijke slachtoffers. Zorg er dan voor dat de schade zeker niet groter wordt. Indien de situatie stabiel is, probeer zo goed mogelijk te documenteren met foto's.
Schade aangeven
Tijdens de kantooruren zijn wij uiteraard ter beschikking via het nummer (014)58.86.15 of het formulier: schade aangeven
014/58.86.15 Neem contact

Actualiteit

Verzeker je woning van de toekomst! 07/04/2024 - In het algemeen is bijna 1 op de 2 huiseigenaren van plan zijn huis duurzamer te maken, wetende dat slechts 15% van Belgische woningen haalt EPC label A of B. Lees het vervolg ...
Generation skipping via levensverzekeringen 18/03/2024 - Generation skipping gebeurt vaak via testament of schenkingen. Maar ook via levensverzekeringen kan men aan generation skipping doen. Een woordje uitleg is hier nodig. Lees het vervolg ...
Startende zelfstandige? Vergeet niet om je je goed te verzekeren! 07/03/2024 - Misschien ben je ook één van die meer dan 100.000 ondernemers die elk jaar als zelfstandige starten. Dan zit je misschien met vragen hoe je je moet verzekeren. We zetten 4 cases op rij waarmee je kan geconfronteerd worden als ondernemer. Lees het vervolg ...

Neem contact op

Adres:
Diestseweg, 38 - 2440 Geel

Telefoon:
014/58.86.15

E-mail:
info@corstjensnv.be

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.       Verdergaan